Valls, sala Kursaal. 8 i 9 de març de 2018

18È ESPAI DE L'ESTUDIANT

VOLS VISITAR
A LA 18a EDICIÓ DE
L'ESPAI DE L'ESTUDIANT?

Visites concertades dijous de 09.00h a 13.30h i de 15.30h a 17.00h i divendres de 09.00h a 14.00h consorci@iev.cat Tel. 977 600 660

Entrada lliure i gratuïta el dijous de 15.30 a 19.00

Un any més l'organització de l'Espai de l'Estudiant està fent gestions per a poder oferir 100 euros a tots els centres que es desplacin en autobús a visitar l'Espai i que hagin fet reserva prèvia de dia i hora. Si les gestions són reeixides i es pot oferir aquest ajut, s'avisarà a tots els centres inscrits perquè facin la sol·licitud corresponent.

Les visites són concertades i gratuïtes. Els centres educatius trien l’hora que millor s’adapta a les seves necessitats i aquesta s’assigna per ordre d’arribada i en funció de la disponibilitat d’espai, intentant evitar les aglomeracions de visitants.

Els visitants accedeixen en intervals de vint minuts aproximadament. La durada de la visita es calcula sobre una hora i mitja.

Uns dies abans de l’inici de l´Espai es lliura als centres inscrits un díptic amb la relació d’expositors i la situació exacta de cada estand dins la sala Kursaal per a què ho distribueixin entre els seus alumnes. A l’iniciar la visita, els alumnes poden recollir, gràcies a la col·laboració del Diari de Tarragona, un suplement que conté adreces i telèfons d’interès, les notes de tall per accedir a la universitat i tots els estudis de nivell superior que es poden seguir a Catalunya i els cicles formatius de la demarcació de Tarragona, a més d’articles d’interès relacionats amb l’educació.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya és present mitjançant un estand atès per personal de Serveis Educatius i d’EAP (Equips d’Assessorament Psicopedagògic), mentre que el Consell Interuniversitari de Catalunya col·labora també orientant els alumnes en temes relacionats amb el món universitari tant a Catalunya com a la resta de l’estat i a l’estranger.

QUÈ US DEMANEM?

El Consorci demana als centres interessats que feu la reserva de dia i hora de visita al més aviat possible, per tal de poder satisfer les vostres preferències.

Als centres visitants es demana també la seva col·laboració incentivant els seus alumnes per a què treguin el màxim profit de la visita mitjançant les seves consultes. La informació bàsica (plans d’estudis i centres) és fàcil obtenir per mitjans com internet. L’Espai ha de suposar sobre tot una diferència qualitativa pel que fa a la informació que s’obté.

Els centres visitants han de fer-se càrrec del transport d’anada i tornada a Valls dels grups, que han d’anar acompanyats d’algun professor (el nombre depèn del centre). També demanem que en la mesura del possible, es compleixin els horaris assignats, especialment pel que fa a l’arribada.

En cas de tenir dia i hora de visita assignat, us preguem que informeu l’organització de l’Espai de qualsevol canvi o anul·lació que es pugui produir.

SI VOLEU APROFITAR LA VISITA

Si voleu aprofitar el vostre desplaçament, Valls i la comarca de l’Alt Camp ofereixen tot un seguit de possibilitats i de recursos turístics i culturals que val la pena conèixer.

Des del Consorci us podem posar en contacte o adreçar-vos als organismes pertinents per a què us facin arribar més informació.

FORMULARI PER A VISITANTS

Podeu descarregar aquí el formulari de sol·licitud de visita per a la 19a edició de l'Espai de l'Estudiant. Ens el podeu fer arribar a consorci@iev.cat